Reconstructive Workshops

Soms zit je even niet lekker in je vel of heb je veel aan je hoofd. Als je een lange periode te weinig energie hebt of overprikkeld wordt, komt je lichaam in de overlevingsstand. Ook wel genoemd de fight- en flight modus bij tegenslagen of uitdagingen.

In de workshop gaan we aan de slag met theorie, technieken en lichaamswerk met focus op diepe zelfkennis en autonomie in beslissingen en acties.

De tools die we gebruiken zijn Reconstructive en systemisch werk.

In Reconstructive werk geven we kracht aan de energie die veel informatie bevat. Je luistert naar de signalen van je lichaam en voelt de onderstroom.  De wijsheid die je dan tegenkomt, vind je niet snel in gesprekken.

Zo kunnen we problemen en oplossingen zien vanuit een ander perspectief.

Dit werk neemt de maskers weg en toont ons de werkelijkheid. Echte emoties worden zichtbaar en zo kan de energie weer stromen. Er ontstaat een innerlijke beweging, soms een korte intense doorbraak in een ‘split of a second’, die jouw volwassen ik aan het stuur zet van jouw leven.  Deze beweging is helend en helpt ons op weg naar de wijsheid die in ons zit.

Verantwoordelijkheid nemen over je leven en je volwassen ik aan het stuur zetten is de beste beweging die je jezelf kan geven.

————————————-

Connect with your Roots

Op een dieper niveau verbinden met je roots 

25 & 26 maart 2023 – Rio de Janeiro

INSCHRIJVEN VOOR WORKSHOP ‘IN FRONT OF THE MIRROR

Klik hier voor meer informatie (Portugees)

5 & 6 mei 2023 – Scheveningen
25 & 26 november 2023 – Scheveningen
Reserveer deze datum in je agenda!