Reconstructive Workshops

Soms zit je even niet lekker in je vel of heb je veel aan je hoofd. Je komt niet echt aan jezelf toe en de dagelijkse sleur neemt het over.

In de workshop gaan we kijken naar jouw verhaal. Waar zit er een mogelijke blokkade of saboterende overtuiging die je weerhoudt voluit in je kracht te staan? De focus ligt op diepere zelfkennis vanuit je roots.

De tools die we gebruiken zijn Reconstructive en systemisch werk. Dat werkt zowel op fysiek, energetisch als spiritueel niveau.

In Reconstructive geven we kracht aan de energie die veel informatie bevat. Je luistert naar de signalen van je lichaam en je voelt de onderstroom in interactie met anderen. De wijsheid die je dan tegenkomt, vind je niet snel in gesprekken.

Zo kunnen we onze problemen en ook de oplossingen zien vanuit een ander perspectief.

Echte emoties worden zichtbaar en zo kan de energie weer gaan stromen.

Er ontstaat een innerlijke beweging, soms met een korte intense doorbraak in een ‘split of a second’,  of soms 6 maanden later, die inzicht kan geven in jouw situatie.

Verantwoordelijkheid nemen over je leven en je ‘volwassen ik’ aan het stuur zetten is de beste beweging die je jezelf kan geven.


Connect with your deep roots

  • 2 juni 2023 – Your Feminine Glow – Workshop – Amsterdam

  • ​8 & 9 juli 2023 – Reconstructive Workshop – Enschede

  • 25 & 26 november 2023 -Reconstructive workshop –  Scheveningen

Reserveer deze datum in je agenda!