Claim your space

oman, claim your space!

Ben jij klaar voor de next move? Ben jij een vrouw die graag in beweging komt, met lichaam en geest.

Deze live workshop is in een mooie ruimte in Scheveningen.

In deze workshop is er volop ruimte voor nieuwe ervaringen, zowel binnen als buiten. De controle loslaten, de energie laten stromen en voelen waar je kracht ligt.

Deze locatie ligt vlak achter het strand. Dichtbij zee kan je de geur van de zilte zeelucht al opsnuiven.  Het nieuwe leven van de lente.

En we blijven niet alleen binnen. We gaan ook naar zee, het geluid van de golven, wind door je haren en voeten in het zand.

Deze unieke Reconstructive workshop is met een kleine groep van max. 6 vrouwen.

Vooraf zullen we elkaar ook online ontmoeten via Zoom. Die datum wordt later bekend gemaakt.

Datum: 

Vrijdag 26 maart 2021

Tijd: 9u – 15u

Investering €97

 

As a transpersonal coach & facilitator, I’m connected to the Reconstructive International Integrative Holistic School (RIIHS) and I will love to introduce this work to you, to create more awareness and a new way of seeing your issues and life.

 

 

 

“Let the waters of life move upon you like the moving tides.
The tides of changes
You decide!”

Juliette studeerde Portugese taal- en letterkunde in Brazilië, het land dat 22 jaar haar thuisland was. In Nederland werkt ze nu als intercultureel coach met vrouwen uit meerdere culturen.
Daarnaast werkt ze ook regelmatig als beëdigd gerechtstolk in de Portugese taal. Interculturele dialoog en gevoeligheid zijn onderdeel van haar werk als coach en tolk.
Op haar eigen pad van persoonlijke ontwikkeling, werd ze vooral geraakt door het Reconstructief en systemisch werk. Hierin opgeleid, geeft ze workshops en werkt ze met mensen om weer in beweging te komen in plaats van stil te staan en hun eigen ritme en balans  terug te vinden.

Recent heeft ze de opleiding gevolgd in Transpersonal coaching, volgens het reconstructive model. Deze methode wordt zowel online als persoonlijk gebruikt voor het 1-op-1 coaching

Thema’s zijn je eigen plek innemen als vrouw,  hoe hou je je staande in meerdere culturen, hoe kan je beter grenzen aangeven.

Alles wat je nodig hebt, zit al in je.

Voor onverschrokken vrouwen met moed, die open staan voor transpersoonlijke ontwikkeling en groei.

//]]>