Workshops

Next workshop –  Systemisch en Reconstructief werk

19 en 20 oktober 2019
Vrijgevochten vrouw én moeder in hart en nieren

Vrouwen weten soms niet meer hoe krachtig te zijn. Ze gaan op en neer tussen het ideaal van “Eva”, de goede moeder, die haar kroost als hoogste goed beschouwt en zichzelf makkelijk opzij zet, enerzijds. En anderzijds het ideaal van “Lilith”, de vrijgevochten vrouw, die eerst voor zichzelf kiest. Beiden zijn deel van elke vrouw. Beiden herbergen vrouwelijke kracht.

Toch slagen vele vrouwen er niet in balans te vinden tussen deze twee uitersten. Zij strijden met één van beiden of met beide aspecten van vrouwelijkheid en verliezen zo energie en kracht en komen niet tot hun eigenheid en volle ontplooiing.“The best of both worlds” is mogelijk. Om met beide in ons hart, onze eigen projecten te kunnen realiseren, die niet alleen een bijdrage voor onszelf leveren, maar ook voor de andere vrouwen.

“Als vrouw ben ik elke vrouw”

Livia de Vos geeft deze tweedaagse workshop. Ze heeft een professionele achtergrond van meer dan 20 jaar in Sociale Verpleegkunde, Gestalttherapie, Systemisch coaching en Reconstructief werk.
​Jezelf groot/klein maken, “gewicht” verliezen, in je kracht komen als vrouw,  zijn thema’s die Livia van binnenuit kent en van waaruit ze graag anderen, in het bijzonder vrouwen, wil meenemen op hun tocht.

Locatie: Ruimte voor Helden in Den Haag (www.ruimtevoorhelden.nl)

Wanneer: Zaterdag 19 oktober 2019 van 9u tot 18u. Zondag 20 oktober 2019 van 9u tot 16u

Prijs: € 250 (btw niet van toepassing)
Koffie, thee, water en versnaperingen zijn inbegrepen in deze prijs. Exclusief lunch. Er zijn gelegenheden in de buurt voor de lunch.
Niet-residentieel.

Prijs: € 250 (btw niet van toepassing)
Koffie, thee, water en versnaperingen zijn inbegrepen in deze prijs. Exclusief lunch. Er zijn gelegenheden in de buurt voor de lunch.
Niet-residentieel.

Organisatie: Juliette Rijnfrank.

Voor wie: Deze workshop is voor alle vrouwen, niet alleen moeders. Wij dragen als vrouw immers allen het archetype van “de moeder” in ons, wat ons is doorgegeven.
Specifieke vooropleiding of kennis is niet nodig.

Voor meer informatie: https://www.reconstructiveschool.be/kalender/vrijgevochten-vrouw-en-moeder-in-hart-en-nieren-2/

//]]>