Transpersonal Coaching Programma

Gun jij jezelf verandering? Wil je ook werken met een tool die je in beweging brengt?

Het programma Transpersonal Coaching is erop gericht om je met andere ogen te laten kijken naar jouw verhaal, je cultuur en je familie van herkomst.

Als kind leerden we ons aan te passen. We zijn hierin voor een stuk de verbinding met onszelf verloren. Misschien draag je een rugzak die te zwaar is. Je leeft, denkt, voelt en handelt vanuit patronen, die in het verleden zijn ontstaan. Welke overtuigingen en concepten kun je achter je laten?

Ik werk met de Reconstructive tool, een nieuwe methode, dat transpersoonlijk werkt. We gaan verkennen en stappen zetten en de energie in Reconstructive faciliteert dit proces.

Een nieuwe ervaring die op simpele en effectieve manier jou een nieuw perspectief geeft.

We werken persoonlijk of online via Skype of Zoom.

Wil je graag meer weten? De eerste stap is een 30-minuten gesprek waarin we kennismaken. Daarin leg ik je uit hoe we gaan werken en welke stappen je gaat zetten.

Je bent van harte welkom. Laat me weten dat je interesse hebt door een mail te sturen naar juliette@movingtides.nl

Over Reconstructive

Als affiliate van RIIHS, de Reconstructive International Integrative Holistic School, werk ik met deze methode zowel 1-op-1 als in workshops.

Reconstructive is een nieuwe methode, ontwikkeld door Carola Castillo uit Venezuela. Een verdieping van familieopstellingen van Bert Hellinger. Carola noemt het “Reconstructive (RC), a great study of Ancestral Quantum Medicine”.
Het is een groepsdynamisch proces,  in beweging en in interactie met een kleine groep. Hierdoor leren we over hoe we in relatie tot elkaar staan en op die manier kunnen we meer evenwicht en kracht ervaren.

  • Losse sessie gun jezelf de verandering die je nodig hebt

0

€0.00