Individuele Coaching

COACHING PROGRAMMA

In het traject van individuele coaching en vanuit interculturele sensitiviteit, kijken we naar jouw wens om een shift te maken.

De wijze waarop je oude patronen hebt aangeleerd, die je waarschijnlijk niet meer gelukkig maken. Kom je uit twee of meerdere culturen, dan kijken we naar jouw verhaal, jouw familie en de migratieachtergrond. We kijken naar de kennis van deze culturen waarvan jij deel uitmaakt in een breder perspectief.

Ben je bijvoorbeeld vrij om je eigen weg te gaan? Geef je je eigen grenzen wel goed aan? Misschien loop je weg voor pijnlijke emoties?

Wat kost je veel energie of wat heb je te lang met je mee gedragen?
Voel je de ambivalentie als moeder in het loslaten van je kinderen?

Voor deze vragen gebruiken we het systemisch werk als basis. Hierin kun je de systemen ervaren waarvan je deel uitmaakt en die je hebben gevormd. Zoals je familie van herkomst, cultuur, land en jouw taal.

Via dit werk krijg je inzicht in je blokkades en oude weerstanden. En het is niet altijd wat je denkt dat het is. Soms zijn het onbewuste knelpunten, die aan het licht komen. Van daaruit kan je een shift maken en niet meer in herhaling vallen. Zo krijg je meer regie over je eigen leven en haal je je kracht uit jouw eigen verhaal.

//]]>